Kauppaehdot


Maton ostaminen

Kun haluat ostaa maton, klikkaa ”Lisää tiedusteluun” maton alta. Valinta tulee näkyviin sivun vasempaan laitaan valikkorivin alle. Kirjoita ”Lisätietoa” kohtaan ”Haluan ostaa tämän maton”. Paina: ”Lähetä”. Lähetämme sinulle tilausvahvistuksen kahden päivän kuluessa. Tilausvahvistuksessa on ohjeet maton maksamisesta. Internet-tilauksien kohdalla sopimuksen katsotaan syntyneen, kun maksusuoritus on hyväksytty.

Lisätiedustelut

Kun haluat saada lisätietoa matosta, klikkaa ”Lisää tiedusteluun” maton alta. Valinta tulee näkyviin sivun vasempaan laitaan valikkorivin alle. Täytä ”Lisätietoa” kohtaan kysymyksesi . Paina: ”Lähetä”. Vastaamme kysymykseesi kahden päivän kuluessa .

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Rahtikulut sisältyvät hintaan yli 800 euron arvoisissa matoissa. Muissa tapauksissa rahtikulut lisätään hintaan. Voit myös itse tulla noutamaan maton liikkeestämme.

Maksutavat

Voit siirtää maksun suoraan tilillemme. Tällöin sinun on siirrettävä koko kauppasumma tilillemme viiden päivän kuluessa tilausvahvistuksen saapumisesta. Muussa tapauksessa tilaus vanhenee. Lähetämme maton heti, kun olemme vastaanottaneet maksun. Jos tulet itse noutamaan maton, voit halutessasi maksaa käteisellä.

Rahti

Toimitus on mahdollista pääasiallisesti matkahuollon tai postin kautta. Muista toimitustavoista voidaan tarvittaessa neuvotella.

30 päivän palautusoikeus internet-kauppaan / Asiakastyytyväisyystakuu

Sinun on tuotetta palautetteessasi otettava yhteyttä meihin. Yksityishenkilönä sinulla on 30 päivän palautusoikeus. Voit palauttaa mattosi 30 päivän kuluessa ja saat rahasi takaisin. Palautusoikeuden kesto lasketaan siiitä päivästä alkaen, jolloin matto on lähtenyt Effati Carpetilta asiakkaalle (pvm kuljetustodistuksessa). Maton on oltava alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Matto on pakattava samalla tavalla kuin se oli pakattu vastaanotettaessa. Asiakas maksaa palautuskulut. Palautusta ei hyväksytä ennen kuin tuote on tarkastettu. Kun palautus on hyväksytty, kauppasumma maksetaan sinulle samalla tavoin kuin olit sen meille maksanut. Mikäli palautusta ei hyväksytä, lähetämme tuotteen takaisin ja veloitamme rahtikulut. .

Aitoustodistukset

Vakuutamme, että toimitettu matto on käsin solmittu ja että se vastaa effati carpet.com-sivustossa olevaa kuvausta. Jokaisen tilauksen yhteydessä lähetetään allekirjoitettu aitoustodistus.

Elinikäinen vaihto-oikeus

Meiltä ostamillasi matoilla on elinikäinen vaihto-oikeus. Jos matto on käyttämätön, hyvitämme koko alkuperäisen ostohinnan vaihdossa toiseen samanhintaiseen tai kalliimpaan mattoon. Jos matto on ollut käytössä, arvioimme maton nykyarvon ja hyvitämme loppuhinnan vaihdossa toiseen samanhintaiseen tai kalliimpaan mattoon.

Virhe toimituksessa

Mikäli toimituksessa on tapahtunut virhe tai toimitettava tuote on virheellinen tai vioittunut , pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meihin. Virheestä on ilmoitettava viimeistään kolmen päivän kuluttua tuotteen vastaanottamisesta.

Salassapito ja henkilötietojen käsittely

Kun jätät tilauksen , joudut antamaan henkilötietosi. Tällöin hyväksyt, että säilytämme antamasi tiedot voidaksemme täyttää velvoitteemme sinua kohtaan. Taataksemme mahdollisimman korkeatasoisen palvelun dokumentoimme myös kaikki yhteydenotot ja keskustelut, joita käymme kanssasi. Effati Carpet ei luovuta henkilötietojasi ulkopuolisille.

Yhteystiedot

Effati Carpet, Kauppapuistikko 27 , 65100 Vaasa, Finland
Tel. +358 (06) 3127310,
Mob. +358(050)4310880.
reza.effati(at)effaticarpet.com.
Yritystunnus: 1947521-7.
Kotisivujen suunnittelu: St. Hurmos